9 Haziran 2010 Çarşamba

Az kaldı azcık kaldıııı!!nihayayayaaaa

(Ben mezun olduğum gün böyle masum bi gülümseme ile cool bi şekilde durmayacağım, halaydır apaçi dansıdır bildiğim ne figür varsa sergilicem hem de hiiç utanmıcam)
Sevgili arkadaşlar, yakınmalarımdan yarından itibaren kurtulacaksınıııız çünkü bendeniz yarın son finalime gireceğim. Daha şimdiden bir rahatlama aldı beni sanki bitirmişim gibi :)

Halbuki daha lepton ailesinde ne ne yaparmış, hadronlar da neymiş, parçacık hızlandırıcıların ardındaki gizem neymiş, protonun içindeki quarkçıklar nasıl birbirine dönüşüp dururmuş gibi gibi sizin okurken bile sıkıldığınız soruların cevaplarını öğrenmem lazım.

Bugün hayatımda bir kere bile yapmadığım sınav öncesi hocaya görünüp yalvarma planını uyguladım. "Hocam, biz mezun olucaz da, ben yüksek yapıcam da, nerelere çalışsak da" gibi gibi. Kendimden utandım valla ama ne yapayım, kalırsam filan babam babacığım (kuantumdan 3 kere kaldığımı bilmiyor-tekte geçtim sanıyor) küçük bir kalp ve şeker krizi geçirmenin ardından bana küser, annemin kesin ağzı uçuklar, benim mezuniyetim bahanesiyle küçük bir İstanbul gezisi hayalleri kuran amcamlar, halamlar ve bir sürü kuzen de el birliği edip beni lanetlerler...

Ama 40toplamam gerekiyordu geçmek için, 30 küsürdeyim. Finalden bişiler yaptım mııııı geçiyoruuum!!!Yarın çook mesut bir insan olucam...

Bu aralar gerçekten de ne doğru dürüst anime izleyebiliyorum ne dizi, kusuruma bakmayın can derdine düştüm. Zırvalamalarımı paylaştığım için özüüür, ama yine de insan rahatlıyor be!!di mi??
Haydi canlar, ben yine derse kaçaar..

5 yorum:

Berre dedi ki...

Kolay gelsin :) Geçersin inşallah geçersin ^^

inferidii dedi ki...

ganbatte kudasai :)

kucukrukiye dedi ki...

ay aayy saatler kaldı..:)))
heyecandan öliciiim :))

kimbapsushi dedi ki...

ganbatte ruki chan :) gerçi ben bu satırları yazarken bitti gitti sanırım. omadeto (bu kelimeyi yanlış yazmış olabilirim) diyerek mezuniyetini kutlamış olayım canım :)

kucukrukiye dedi ki...

saol tatlım bitti gitti valla :)
iki gündür bir kutlama havasındayım. kafayı toplayıp bir mezuniyet yazısı bir de naruto yazısı yazmam lazım aslında:))