13 Haziran 2010 Pazar

günlük rapor..

Artık işim gücüm kalmadığı için aylak aylak gezebiliyorum sevgili blogseverler. Son ödevimi de bu öğleden sonra hocaya gönderdikten sonra jet hızı ile kendimi kore dizisine verdim (goong)
Evet hiç vakit kaybettim, annemle beraber 3 bölüm izledik ama annem ingilizce altyazılı izleyemeyeceği için çok kötü çevirilmiş türkçesi ile izlemek durumunda kaldık. Sanırım ingilizcesi ile yine izleyeceğim, tadına alamadım çünkü. Bir de inanılmaz sıcaktı, sıcağa küfretmekten kendimi veremedim sanırım diziye.

Neyse efendim, az önce anneciimle şöyle bir çarşı pazar gezelim, az biraz serinleyelim diyerek kendimizi dışarı attık.Aslında sadece bir ekmek alıp dönecektik ama malum mağazada gördüklerim karşısında kendimi tutamadım, bir fular bir ekmekle geri döndük.
Efendim beş harfli K ile başlayan N ile biten pek cici kıyafetlerin satıldığı mağazada zaten daha önce kendi avatarım için kullandığım resimlerin baskılı olduğu t-shirtlerden bulmuştum.

Ama bugün gördüklerim şok ediciydi!! Aksesuar bölümünden geçerken gözüm Takumi'ye benzeyen bir desenin olduğu fulara takıldı, "Haddiiii canııımmm!!" diyerek bir bakayım dedim, gerçekten de NANA fuları..Alışveriş hayatımın en hızlı kararıdır..30 sn. içinde benimdi. Anime bağımlılığı sanırım böyle birşey.
Şimdi bakıyorum da desen daha önce bildiğim bir kaç Nana resminin aynısı fakat çizim çok kötü, ayrıca nananın ismine dair hiç birşey yok. Telif hakkı veriyorlar mı acaba??

Ai Yazawa'nın olaylardan haberi var mıdır?? Bİlemiyorum, ama ben yine de mutlu oldum ^_^
Bu arada gelir gelmez internete baktım, milletin zaten haberi varmış, olsun ben de duyurayım. 5x5 piksel çözünürlükteki telefonumla foto çekip rezil etmeyeyim diye hazır çekilmişini koyuyorum.
(zamanında ichigo'yu da yapmış aynı firma..vay vay vaaay..hiç haberimiz olmadı!)

6 yorum:

SinCap dedi ki...

dışarı çıkınca hep öyle oluyor yaww amacından sapıyosun....ama t-shirtlerde giyilmicek gibi değilki giy hava at canım...

kucukrukiye dedi ki...

ay yok t-shirt benim değil onu da internetten buldum:))
keike benim olsaaa :)~

SinCap dedi ki...

tühh :DD

Suspusningi dedi ki...

güle güle kullan canım güzellermiş :D ichigolu tişört'ün şeklini beğendim biraz salaş gibi. dediğin yer tahmin ettiğim yerse ben de bakacağım merak ettim :D

kucukrukiye dedi ki...

bak canım bak kesin tahmin ettiğin yerdir :)))
daha fazla yapsalar bu tür şeylerden de bol bol alsak giysek:))

Intergalactic Girl dedi ki...

ichigo'lu t-shirt mü varmışşşş!
nee nana fuları mıııı!
ben de ne güzel uyuyormuşum T.T
yarın direk K'le başlayan N'le biten mağazaya koşuyorum ^^