22 Haziran 2010 Salı

kos hanim kizimiz sosyopat olmus!!


Selam a dostlar ne var ne yok! Bendenizi soracak olursaniz pek iyi degilim bu aralar. yok aslinda birseyim simariklik sadece. Yazin ortasinda grip olup bogazlarimin 3 katina cikmasi disinda bir problemim yok. Aabimin askere gitmesi' annem geldigi icin evden kiskisladigimiz ev arkadasimizin daha eve donmemesi nedeniyle kedim ve ben evde yalniz takiliyoruz. Sanirim bunun kendimi pek iyi hissetmememde payi buyuk. Simdiye kadar -ne kadar bazen gina gelsede- kalabalik ortamlarda kaldim. Gerek yurt olsun gerek Mecidiyekoydeki ask yuvamiz olsun populasyonu 4un altina inmeyen yerlerdi. O zamanlar cok soylendim kendi evim olsun odam olsun bos bos anime izleyeyim dizi izleyeyim diye. Simdi de arsiz gibi bundan memnun olmuyorum. Yalnizlik bazen guzel oluyor ama birkac gunu gecince sakat!!

Eskisehir'e Mert'in yanina gittim geldim ve cumartesiden beri evden cikmadim. Bugun cok sevdigim bir arkadasimin veda partisi vardi. Kendisi Ispanyol, bu cuma geri donecek. Hasta hasta oraya gittim ama partide kendimden tiskindim. Bir suru insan vardi tanimadigim...Ve benim nedense hicbir sekilde ortama ayak uydurasim gelmedi. iyice sosyallikten uzaklasmisim... Ben mi garibim...Yani yuzumde yapay bi gulumsemeyle merhaba ben rukiye..ehehehe..naber seklinde muhabbete giremedim bir turlu. Kenarda benim gibi bir kac sosyopat arkadasla digerlerini izledik..ben zaten tez zamanda lauriye veda edip kactim..Simdi de kendimi kotu hissediyorum, kiz ozenle cagirdi beni filan...Yapacak birsey yok..Sanirim bu tarz ortamlarda biraz kasiliyorum...Zaten beni germeye yardim edecek yaklasik 6 tane yabanci vardi. Tamam ingilizce konusuyorum bir problemim yok ama, bazen istemiyorum ya!! Yani yabancilara sirin gorunucegiz diye zorla mi konusmam gerekiyor!

amaaan siz bugunku yazimi dikkate almayin valla pek bi uyuzum, sadece icimi dokmek icin yazdim. Sanirim hastaliktan..Ilac icip yatayim da yarin daha cok isim var..Okula gidip ilisik kesiciim!! Bu arada sanmiyorum ki baska bir universite ilisik kesmek icin ogrencisinden para alsin! Fuck You Bogazici!! I hate you!! (ahaa ingilizce cevheri simdi acildi anca:))
(Bunu koymasaydim olmazdi gercekten. Yillardir bekledigimz sahne..Biraz spoiler gibi olacak ama..Hadi canim..Hepimiz Whitebeardin bu sekilde ortama dalacagini biliyorduk!)
(ulan adam kotuye sarinca 10 yas genclesti)
(Evet kabul ediyoruz..Zaten Ulquiorraciimiz da gitti..)
(Tanri seni korusun One Piece..Bizi boyle bir yuz ifadesi ile tanistirdigin icin)

7 yorum:

Kamina dedi ki...

Yorumlu resimler süper olmuş... Hepsi tam 12den vurmuş :))

kucukrukiye dedi ki...

bi arat bak anime motivational posters diye..acayip bomba seyler yapmislar...ben denk geldikce indiriyorum. buraya koymaya da devam edecegim :)

SinCap dedi ki...

geçmiş olsun sanada acil şifalar dileğiyle bu arada resimlerde güzel olmus kız!! =)

kucukrukiye dedi ki...

sağol canım..bugün bi de yağmur yedim üzerine afiyet..o kdar kolay geçmeyecek sanırım bu hastalık:)

SinCap dedi ki...

ahahh bende bugun yedim o yağmurdan teyzemlerden gelirken dolu da yağdı... kafam deliniyo sandım bi an ama ben hasta olmadım alışık oldugum bi durum :)))

kucukrukiye dedi ki...

kafaya dolu yiyip sağlam kaldığın için türk doktorları sana bir ödül vermeli bence :)) anan baban seni neyle besliyor öyle :))
aynısından ben de istiyorum :))
ama şu an evimde sadece inatla üzerimde uyumaya devam eden bir adet kedi mevcut, bir de kedilerle iletişimde son noktaya gelen bendeniz!

SinCap dedi ki...

yok ya ne sağlam kafası 2 gündür agrıyor elimi siper ettim ama pekte bi işe yaramadı...benimde vardı bi kedim adı patiydi oda üzerimde uyurdu uyurdu ve uyurdu ama kayıp oldu 3-4 aydır yok kediciğim özledim yaww :(