14 Eylül 2010 Salı

Bugun benim icin ne mutlu nu kutlu bir gun

Bugun tami tamina uc guzel sey oldu. Biiiir; yeniden okula kaydoldum, artik 2010 girisli taptaze bir yuksek lisans ogrencisiyim. ikiiiiii; Abimin dun bana kitledigi "Git Taksim"den alman turist misafirlerimizi al,evde agirla" gorevi iptal oldu. Uuuucc; Cin'den istedigim figurler en sonunda elime ulasti ^__^ama son iki gundur pttden cektigim cile..Neyse simdi affettirdi kendini, sag salim geldi figurcuklerim.
Ne figuru derseniz tabiii ki One piece. Tam 3 tane Luffy, 3 tane Ace var. Bakin gostereyim. Gormemis gibi resimlerini cektim de :)
Luffy no 1: Bacaklarinin ortasi anlamadigim bir sekilde siyaha kacsa da fiyat/performans olarak en basarilisi bu olmus. Yuzu filan bildigin ayni
Bu da Ace no 1'in karizmatik sirti. Onden yakindan cekmedim, sanirim rengi akmis, ama bu dovmesiyle arkadan cok guzel duruyor.
Bu da Shanks ile Luffy no 2, Bunlar oburlerinden biraz daha buyuk ama buyuk olduklari icin yolda gelirken buzulmusler. Ayakta durmalari icin her yanlarindan cekistirdim ama hala bir kabadayi yamuklugu var maalesef :) Bana farkeder miii...Tabiii ki etmeez.
Bunlar da 7li setten cikanlardan ilk ucu. Ace, Hancock ve adini hatirlayamadigim Luffy'i bayginken bulan kiz.
Veee adamim Bon Clay. Bu seti acikcasi sirf onun icin aldim diyebilirim, ama beni pisman etmedi. Kucuk figurlerin icinde en duzgunu bu olmus...Dunyanin en tatli okamasina da bu yakisirsi zaten.
Bunlarda son 3u. Ikinci Ace ve ikinic Hancock ve bir tane Luffy. Evet bunlar da cok basarili degil ama sonucta bunlarin hepsini saka gibi bir fiyata aldim hem de free shipping. Eger mizmizlansam vallahi de billahi de ayip etmis olurum :)
Vee adim adim otaku odasina donen odamdaki kitapligim. yeni gelen 11 figur, Renji, Hawkeye, Toushiro, Orochimaru ve Sengoku figurlerinin yanina katildilar. Alttaki mangalarla beraber ..Evet Japon otaku ruhunu yasattiriyor bana..
Bu da paketten...cikmadi tabiii ki. Ailemizin yeni uyesi, benim tatli nisanlimin, tatli kedisi. Kendisine "Baka" ismini verdik, umarim adi gibi salak sapsal bir kedi olur :)
Bugunluk benden bu kadaaaar

8 yorum:

Suspusningi dedi ki...

Güle gülee bakadur sev figürlerini canım. bon-boydan beklenileceği gibi çok güzel duruyor cidden. Hepsi bir arada olunca Shanks+Ace+Luffy çok duygulandım yahuu.

Ayrıca bilmeyenlere söyleyeyim, Bu arkadaş mangalarına gözü gibi bakıyor neredeyse bakire kız gibi mangalar.

Ve ve Baaka benim bıdık oda arkadaşım yerim onu. hiç istifini bozmadan yattı yanımda.

kucukrukiye dedi ki...

resimde ne kadar da sakin duruyor di mi :) mertin anlattigina gore hiperaktivite kurallarini bastan yaziyormus eskisehirde...
ay figurlerime de oyle bakicam her gun tozlarini alicam..(yazarken bile yalan oldugunu farkettim ama caktirma) en azindan evin diger koseleri gibi 1 cm toz olmadan temizlerim arada onlari...

tarih84 dedi ki...

hakkaten de bugün seninn günün olmuş.bende emribakilerden hoşlanmam misafir gezin iptal olmasıda iyi olmuş.kediye gelirsek ben böyle bir isim ilk defa senden duydum.kedinin adı aptal sahibinin isteğide kedisinin gelecekte aptal gibi olması:)

kucukrukiye dedi ki...

benim kedim oldukca aptal da buyuyunce ona benzesin istedik acikcasi:D
aptal derken boyle bir sapsal oluyorlar:) kendi golgesinin pesinde kosturan, kendi kuyrugunu yakalayip isiran,sirtustu yatip gobegini kopek gibi sevdiren bi cicis olur insallah..
gerci gorunen o ki ismi dogru koymusuz, dogru yolda ilerliyor:)

kimbapsushi dedi ki...

argghhh çok gısgandım ruki:D
ben de otaku kitaplığı istiyorum.
herhalde çocuk olsam annemin yanına gider ayaklarımı yere vurarak "banane istiyorummm" diye bağırırdım:P

kucukrukiye dedi ki...

ben de ne zamandir istiyodum ama en sonunda oldu :)
karsisina gecip gecip bakiyorum seviyorum filan :) korkarim kendimi tutamayip butun kitapligi o hale getiricem, keh keh keeeh

Keabus dedi ki...

Kedinin ismini keşke Chopper koysaymışsınız, eğer yeni koyduysanız ismini yaşını alıp da olanları kavrayacak yaşa gelip de ismi değişti diye bunalıma girmeden önce değiştirin bence :))

kimbapsushi dedi ki...

ya ruki bişey sorcam sakıncası yoksa tabi, bu figürleri netten mi sipariş ettin, öyleyse nerden? biz de istiyoruz da ailecek :D