6 Eylül 2010 Pazartesi

one piece 466 preview

Her ne kadar en sonki one piece yazımdan sonra her hafta bölüm tanıtımı yapacağım dediysem de bunları biriktirip biriktirip yapayım diye düşünüyorum. Zira efendim çok başınızı ağrıttım one piece one piece diye. Ama ne zamandır beklediğim sahne yani Luffy ile Whitebeard'ın yan yana gelmesi 466. bölümde en sonunda gerçekleşecek. Bunu buraya koymazsam bir yerlerim şişerdi ^_^
Anime şu son bölümüyle hız kazandı, sanırım savaş beklediğimizden kısa sürecek. Eicchi napmaya çalışıyor bilmiyorum ama vardır onun kafasında güzel bişiler.
465in sonunda Luffy ve arkadaşlarının tepeden düşmesi haaarikaydı. Aşağıda onları görenler özellikle Garp'ın WTF yüzü ve Buggy'nin saçmalıkları ince ince ağlamakta olan beni güldürdü yine.
466da Luffy WB karşılaşmasını dörtgözle bekliyorum. Luffy Ganbareeeeeee~~

One Piece 466 Vostfr Preview

4 yorum:

Suspusningi dedi ki...

ahhhh Efsanee bölümler ya nasıl ağlıyordum buggy'i yine güldürdü beni :D sonraki bölüm WB ve luffy arasındaki samimiyete gelin. ya ama bu kadar güzel bölümler yapılır

kucukrukiye dedi ki...

yalniz luffy ne kadar kucucuk kaliyo WBnin yaninda:))

Suspusningi dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
kucukrukiye dedi ki...

bahsettigin seyleri biliyorum cunku ben de mangasini okuyorum. fakat bu blogu takip eden ve mangayi okumayan birsuru insan var. bunlara bu derece saglam spoiler vermek adilikten baska bisi degil. uzgunum ama adsiz arkadasim yorumunu saniye dusunmeden siliyorum..
bir daha yazacaksan da lutfen ismini ver kim oldugunu bilelim...
ve lutfen spoilersiz..kimsenin anime zevkini bozmak istemeyiz degil mi?