14 Eylül 2010 Salı

tite kubo allah seni netsin!!

Bir suredir biriktirdigim Bleach'leri izleyeyim dedim bugun. Tamam 286 guzeldi, neden guzeldi Kenpachi'yi gorduk ondan guzeldi. Ichigo kiyari yine bir afralar tafralar pesinde...Neyse onu bitirdim 287 yi izliyorum. Yahu nasil desem, bir seyin serefine degisik bir bolum yapmislar ama..Tite Kubo ya olan sempatim o kadar yok oldu ki gulemedim bile. bi tek Rukia ja nai!Ruki Ruki da! demesi rukianin sesini degistirirken suspusla cok geyigini yaptimiz baka ja nai katsura da! muhabbetini aklima getirdi.
Neyse sabrettim izledim sonuna kadar ama sanirim kubo salagi yine animenin sonuna dogru karaokeye ya da kari-kiz pesine kacmis ve asistanlari bitirmis bolumu. Bakiniz; asagidaki arkadasin Ichigo olmasi gerekiyor.
Simdi sorarim size a dostlar daha gecen hafta Ichigoyu su asagida gordugunuz sekilde cizen bi adam ayni karakteri nasil bu hale getiriyor??
Peki ya buna ne diyeceksiniz. Bu da animenin basindaki hali. esmen kafasina gore karakterle oynuyor ya.
Hani buyuyor kaslaniyor filan degil. Onu zaten yapiyor. bi gun bakiyorsun kasli kuvvetli Ichigo ertesi bolum zargan gibi olmus incecik. Ama ayni zamanda bakislarini goz cizimlerini de degistiriyor. E tabi bu da bambaska bir Ichigo cikariyor karsimiza...
Neyse eski aliskanlik diyoruz takip etmeye devam ediyoruz ama...Bilmiyorum nereye kadar surecek. Tez zamanda biter insallah da biz de kurtuluruz.

4 yorum:

Intergalactic Girl dedi ki...

Bu aralar manga Ichigo'nun karizmasından geçilmiyor. Pek çekici, pek karizmatik, pek sexi maşallah =)
Ama 287 nedir ya?? Tam ibiş ahauha

COIN dedi ki...

yukardaki kim yaa ichigo demeyin sakın bana LOLZ XD

kucukrukiye dedi ki...

yav adamın kafasına göre tipi değiştirmesine hastayım:D

ser_min dedi ki...

Ya ben çok uzun zamandır izlemiyorum! Kendimi o kadar dizilere verdim ki ne manga, ne anime ne hayat falan kaldı. Olsun varsın diziler. Burayada uğrayamadım bak uzun zaman oldu kendimi anime ve manga diyarında bir ezik gibi hissettim :D Nerden başlayacağımı şaşırdım :D