10 Aralık 2010 Cuma

mary stayed out all night


Bu aralar haftalık heyecanla beklediğim üç şey oldu. Birincisi tartışmasız yeriyle One Piece (artık bıktınız biliyorum ama..) İkincisi 3 bölüm sonra bitecek olan Kuragehime, ve üçüncüsü de Mary Stayed Out All Night. Öylesine, beklentiler çok yüksek diye başlamıştım ve açıkçası başroldeki Mungyol diye telaffuza sahip adlı arkadaşı pek sevmiyordum zira you are beautiful adlı dizinin ilk bölümünü bile bitirememiş ve nefret etmiştim. Ama kızı ve tabii ki coffee prince, antique bakery ve bad guyın yakışıklısını pek severim.
Neyse uzatmanın anlamı yok, resmen bayıldım diziye. Sanırım fullhouseın yaratıcısının manhwası olmasının da etkisi büyük ama oyunculuklar da çok iyi özellikle Mae Ri'nin tavırları filan pek şeker.
Aşağıda dizide çok fazla duyduğumuz my bus şarkısıyla hazırlanmış güzel bir video var. İzlemedim merak ediyorum diyenler bir göz atabilir.

Bu arada ben Mae Ri'nin kıyafetlerine ve giyim tarzına bakıyorum sürekli. Yün kazakların uzun hırkaların hastası bir insan olarak, bayılıyorum üst üste saçma sapan kazakları geçirip yine de kendine yakıştırmasına. Ben cesaret edemem o kadar karman çorman giyinmeye ama ona yakışıyor. Zaten neredeyse bütün kore dizilerinde baş karakterleri inanılmaz güzel giydiriyorlar, çok özen gösteriyorlar karakterin kişiliğine yakışır özgün bir tarz oluşturmaya.
(Evet bu sahneyi hepimiz sevdik)
Bir de manhwasının ingilizceye çevrilmemiş olmasına çok üzüldüm. Çizimleri filan çok güzel, e konusu da harika...neden es geçilmiş hiçbir fikrim yok.
Neyse bu bol resimli az yazılı kayıttan sonra tekrar derse kaçıyorum. görüşürüüüz, jaa ne!

10 yorum:

Suspusningi dedi ki...

benimkiyle senin gay olan ahahaha. mangasında çok taşlar ama...

kucukrukiye dedi ki...

manhwasını çevirsinler yaa! nerelere başvursak kimi mail yağmuruna tutsak??!!!

tarih84 dedi ki...

ben tamamiyle antique ,bad guy erkeki için izliyorum eş zmanlı başlayan secret gardena başlayınca bun dizi biraz sönük kaldı.secret gardena da el at şekercim, bir insan hem bu kadar gıcık hem bu kadar gerçekçi hem de bu kadar tatlı olamaz.hyunbin yerim seni:)

kucukrukiye dedi ki...

kimbap da öyle bir kaptırmış kendini, az daha ilerlesin komple indirip izlicem bu aralar bulaşmam hayrıma olmaz, hem daha sungdksldksldk scandal izlicem :))
oohohoo ne verimli bir sezon geçiyor

Suspusningi dedi ki...

az araştırsak buluruz belki. Benim bildiğim Kore ürünü bir şey hemen çevriliyor inanılmaz bir kitlesi var illa vardır ya da başlanmıştır çoktan. Bir de nasıl japonlarda mangası sevilince animesi çıkıyor ya da live action'ı bunlarda da dramasını veriyorlar o kadar beğenilmese yapılmazdı. Ben inanıyorum var bir yerlerde çevrilmiş manhwası...

kimbapsushi dedi ki...

evet ben çıldırmaktayım secret garden içün ruki^^ ama bunu da çok severek takip ediyorum. ben kim jae wook için başladım ama jang'ın karakterini daha çok sevdim. dizi çok klişe olsa da jang'ın karakteri daha değişik bence. ben daha odun biri olmasını beklerdim ama gayet şeker çıktı. genel odun drama erkeğinden farklı. bu da diziyi sevmemde bir neden^^ mae ri'nin kıyafetlerinin hastasıyım.
sungkyunkwan da başka bir hastalığım, şiddetle tavsiye ederim:)) (biri beni durdursun!)

La Fea dedi ki...

Marry çok şanslı bir kız diyorum başka da bir şey demiyorum. Kim jae Wook bu dizie çok sönük. Halbuki Bad Guyda oyunculuğunu da yakışıklılığını da konuşturmuştu. Çok şeker bir dizi yine de. İlgiyle izliyorum. Secret Gardenın bitmesini bekliyorum bende. Toptan bakacağım. Millet çıldırmış durumda :D

kucukrukiye dedi ki...

@ suspusum
canım bir ara bakınalım ona, bir yerlerde var diyorsanbulalım çıkaralımkendimizi bu güzelliklerden mahrum etmeyelim :))

@kimbap
ay ben senin zevkine zaten çok güvenirim, sen deli olduysan muhtemelen ben de bayılırım. ammaaa şu hafta imkansız o yüzden uzaktan uzaktan bakıp, bir gün benim olacaksın diyorum secret garden'a. e bir de tabii antique bakery'nin çaylağının oynadığı ismini bir türlü ezberleyemedğim dfksdf scandal var sırada...
tatil gelse de izleseeeemm..nasıl saatlerce izleyesim var halbukiii

@LaFea
ben de Kim jae Wook adlı kişiyi pek severim ama öbür karakter o kadar şirin bşr şey ki ister istemez zaten soğuk olan tappunnim karakteri buz kesiyor. yavaştan açılacak gibi geldi bana, son bölümde tehdit etmeler filan...

ama cidden biri mae ri'nin kıyafetlerinden versin bana!! giymesem de sarılır yatarım o yumuşacık hırkalaraaa! zaten hava buz gibi...:S

Aicha! dedi ki...

Ben bu diziyi Sukkie aracılığıyla buldum ve bayıldım! Çok eğlenceliydi hele kelepçelilerken(bu kelime sanki türkçeden çıktı!) MaeRi'nin dansı beni benden aldı :)

Unknown dedi ki...

Dostum sana Vampir knight'ı izlemeni tavsiye ederim,emin ol bayılıcaksın.Ama Mary stayed out all night konusunda aynı fikirdeyiz ;) Bide Mary stayed out all'ın 2.sezonu hakkında bi bilgin var mı ?