9 Ekim 2010 Cumartesi

tokyo'dan haber getirdim haaanim!


Su bannerda gordugunuz resmi gorunce bir one piece hastasi olarak ne kadar begendimi size anlatamam..Tabii oldugu gibi aldim banner yaptim (suspusun gaziyla biraz:) Bunun kaynagini bilemiyorum ama kurara-chan nickli birisi zerochan adli muhtesem siteye yuklemis. Belki kendi yapmistir belki biryerden bulmustur bilemiyorum, ama kendisine cok tesekkur ediyorum buradan.
Onu banner yapinca renkler olmadi, ben de oturdum komple degistirdim, sonbahar kiyafetlerini giydirdim blogcagizima...
Bunu tabii ki boz bos duyurmayayim dedim. Buyurun bazi guncel Tokyo dedikodulari;

1) Kimi ni todoke'nin ikinci sezonu duyurulmus. (belki cok olmustur duyurulali ama ben yeni duydum) Onumuzdeki Ocak ayinda NTV'de baslayacakmis.

2) Son Shounen jump sayisinda 19 Mart'ta One Piece'in 3D filmi cikacagi duyurulmus. Tabii onun buraya gelmesi imkansiz -sinemalara yani-. Ancak 3Dsiz halini bir sene sonra dvdsi cikinca izleyebiliriz. ama cok gormek isterdim yaaahu, luffynin gomu gomulari boyle ekrandan cikip ustune ustune gelisi, zoronun muhtesem kilic dovuslerini 3D izlemek filan...

3) Bu haberi sevgili NANA'nin blogunda gordum, ama ben yine de kendime engel olamadim buraya da koyayim dedim. Koukou Debut live-action oluyor kizlar. Beni manga dunyasina ceken, gordugum en tatli en muhtesem manga karakteri olan Yoh'u bir olumlu insan canlandiriyor, hem de Yoh'un boyuna posuna muhtesemligine hic yakismayan biri..(bknz: resim)
Haruna zaten cortalama bir tip olmaliydi ona bisey demem..ama Yoh'u harcayacaklar yazik olmus..bir de 50 kusur bolum mangayi boyle kirpip kirpip film yapmalarindan hic hoslanmiyorum...Butun guzel kisimlari gidecek simdi...Neyse yine de izleyecegim tabii ki. Cekimleri baslamis, 2011 baharinda yayinlanacakmis.

3 yorum:

kimbapsushi dedi ki...

öncelikle banner şa-ha-ne olmuş! blogun sonbahar konsepti de:D
ama en çok sevindiğim kimi ni todoke'nin 2. sezonu oldu, yaşasın:)
mangayı ise okumadım, bir live-action fobik olarak da filmindense mangasına el atmaya karar verdim:)

tarih84 dedi ki...

neee biri NTV mi dedi hani Türk kanalı NTV amanııınnnn.

kucukrukiye dedi ki...

@kimbap
canim benim tesekkurler, ama cok fena arakladim resmi :)
manga guzeldi tavsiye ederim ama live-actioni kimbilir ne kadar kotu olacak.
kimi ni todokenin gelecegi allahin emriydi..oyle boyle yarida kesmediler sen de biliyorsun.

@tarih84
keske..aaah keskee..ama nerdeeee:)