23 Nisan 2010 Cuma

23 Nisan daisuki dayooo


Ne kadar uzun zaman olmus evde boyle sabahtan aksama kadar yalniz olmayali. Bugun kendime 23 nisan tatili verdim ders calismiyorum.Olleeey ^_^ Sabah 8de luxor tarafindan yuzum gozum yalanilmak suretiyle uyandirildim. Kalktim accik oynadim onunla sonra sarildim uyuduk. Saati de kurmamistim, bi uyandim 12. Ehehee ozlemisim gec kalkmayi. Tek basima kahvalti ettim aylak aylak. Omrumde ikinci defa Ask-I Memnu izledim kahvalti yaparken. Turkler bu kadar kotu dizi yapmayi nasil beceriyor anlayamiyorum. Kil kil tippler, hepsi ayri sevimsiz. Ama bizim uzak dogulularimiz japonlarimiz korelilerimiz boyle mi??

Dun aksamdan beri 8-9 tane Kore filmi indirdim. Birinciyi izledim; My little Bride. Ayy ben sanirim bu korelileri fazla sevmeye basladim. Nasil boyle tatli rol yapiyorlar yaa. Klasik bir romantik komediydi, sonu belli basindan, sasirtmaca yok asla. Ama resmen kanim romantic komedi istiyormus. Kendime geldim valla. Ikincisinin de yarisindayim o da Hello Schoolgirl. Ahahaa sapik gibi liseli + yasli cift filmleri izlemisim, simdi farkettim. Ama yoook devami da var. Gozlerim yerinden cikana kadar film izleyecegim bugun. Sirf diziye baslayip kendimi kaybetmeyim diye film izliyorum, ama onda da ayarim yok gordugunuz gibi.

Aksam Japonca sinifindan bi arkadasim gelecek, kiz kiza pajama partisi seklinde kore filmi izlicez. O da hastasidir zaten. Iki ya da daha fazla kisi izleyince daha eglenceli oluyor film izlemek. Soyle bayildigim bir film olursa izlediklerim arasinda paylasirim burda da. Gong Yoo’nun my tutor friend’inden umitliyim. Basrolde degilmis ama yine de ozledim keratayi. Bir de Kim ki-duk’un Dream adli filmi..Cok merak ediyorum sanirim gecenin agir topu olarak sona kalacak.

Zaten yine bahari atlayip yaza girdik, gezmeye tozmaya gidenler ya da evde pinekleyenler umarim hepinizin 23 Nisan’I benimki gibi guzel geciyordur. Ben kactim, filmi bitireyim. (Simdi farkettim de blog yazilarimi duzgun bitirmeyi bir turlu beceremiyorum)

6 yorum:

kimbapsushi dedi ki...

sen kore filmi izledikçe seviniyorum. kore alemine katılman beni mutlu ediyor, bir nefer daha kazandık :)
my little bride'daki şeker hatunun, love me not ve innocent steps filmlerini de çok severim. dream'i de çok beğenmiştim zamanında, zaten benim favori japonlarımdan adamım (ki kuması olmaya razıyım) joe oynadığı için 1 numerodur benim için :)bir de lütfen joe'ma göz koyma, o benim :P

kucukrukiye dedi ki...

ay ay sadece 100 days with mr. arrogance izleyebildik biliyor musun. ceneye daldik :)) Ben bir de manyak gibi bak bu drama da guzel yok bu anime de guzel, sunu yeni yaptilar filan diye kendimi kaybedince pek vakit kalmadi. E haliyle iki kiz bir araya geliyor, bol bol dedikodu :))
Dream'e soyle bir baktim ama gercekten kumasi olunacak insanmis joe odagiri ama benim baaali senin olsun :P

esma-chan dedi ki...

waaa~pajama paatii~^.^
my little bride ı ben de sevmiştim, ordaki oppa da çok tatlıydı hihi
Bi-mong(bkz:korece öğrenmek,yazmak,konuşmak istemek eheh.)da çok iidir, joe odagiri de mükemmele yakın bir insandır.
hehe bi de bi vidyo var sempai izlemen lazım, jo kore ye geliyor ve kimle buluşsa beğenirsin? gong yoo! ikisi de dil bilmiyor ama anlaşıyolar bi şekilde, gong yoo nun üstünde pembe bi hırka var çok tatlı, jo da depresyon hırkası giyiyodu galiba:D şimdi bidaa izlemem lazım bak..bi de jo, gong yoo ya kawaii deyip duruyodu hehe çok tatlılardı^^

kucukrukiye dedi ki...

ay aay aay esma-chan linkini gondersene izleyeyim ben de.
o degil dizi dizi orucumu bozdum, bir kore dizisine basladim. guldene gidecektim bugun aradim dedim basindan kalkamiyorum:)))
"Sorry. I love you" diye bisii.. hallahim bana komedi olsun dram olsun hic ayirt etmeden ayarsizca izliyorum..salak kaafa!

esma-chan dedi ki...

:D yaa ben de aradım mamafih izleyemedim çünkü evde youtube çekmiyo(ayarlamaya üşeniyorum-_-) ama youtube da var eminim sen aramaya inan sempai..

ayy biliyorum onu so ji sub oynuyo..of off..(şu an korecesini hatırlamaya çalışıyorum ama gelmiyo..hah gugılladım rahatladım.)ya ben ona başladım ama hemen bıraktım çok acıklı olacağa benziyodu içim dayanmadı devamını izlemeye..ama so ji sub orda çok karizmatik, saçlar falan^^ yakınlarda şeye başlamıştım ben yine so ji sub lu: what happened in bali..o da fena değil. Bi de yeni bi dizi var personal taste diye o da eğlenceli olacağa benzer:) ay ben napıyorum senin bağımlılığını körüklüycem daha çok pardon pardon, mianhada^^
sen şimdi salya sümük izliyosundur onu hehe bitir de full house u izle keyfin yerine gelsin!(pardon gene:)

kucukrukiye dedi ki...

esma-chan 12. bolume geldim bu da demek oluyor ki 20 saatte 12 saat dizi izlemisim ve arada da uyumusum..ya aman yaa..sen de yarama tuz bas..ogrendin zaafimi di mi T_T aiguuu!!