4 Nisan 2010 Pazar

pazar soylenmecesi


Iki gundur tam gaz calistiktan sonra biraz mizmizlanmak ve soylenmek hakim diye dusunuyorum. Bloguma yazi yazmayi ozledim yahu!! Anlatacak cok seyim var aslinda..Mesela Coffee Prince izledim omrumdeki ilk kore dizisi olarak.. Diziye asik oldum. Bu hic iyiye alamet degil. Simdi de Kore dizilerini izlemeye baslayacagim.. Zaten vaktim sinirli..Uykumdan gidecek. Neyse kendi tercihim, niye soyleniyorsam.Coffee Prince hakkindaki ayrintili dusuncelerim ve tanitimi insallah bu hafta ici yazacagim.

Yarin son fizik dersim olan Quantum’un vizesi var. En belali dersim benim. Daha once iki kere alip birincisinde hocayi sevmedigim icin biraktim, ikincisinde derse gitmedigim quizler yuzunden otomatik olarak kaldim. Bu donem gecmem farz yoksa mezun olamiyorum.

Ama nerdee eskiden oturup 9-10 saat fizik calisan kucukrukiye..2 saatte fenaliklar geliyor, ara veriyorum. O ara uzadikca uzuyor..Sonra iki saat daha..Dun sabahtan beri calisiyorum, konular simdi bitti..Bitirdikten sonra soyle bir bakayim dedim, aklimda hicbirsey kalmamis ^_^

En sevmedigim ama en cok ise yarayan taktik olan soru ezberlemece son carem. Birazdan kafayi biraz bosaltip son gaz sorulari ezberleyecegim..Oooff!!

(Evet telefonumun kamerasi cok berbat cekiyor, ama bu goruntuyu sizinle paylasmak istedim) (T_T)

Bu arada yeni yeni animeler basladi bahar sezonuyla beraber. Maid-sama, Angel Beats! Gibi gibi. Onlari da izleyip yazsam ne guzel olur.

Sali gunu ilk defa bir is gorusmesine gidecegim. Seneye icin stajyer ogretmen arayan cok iyi bir ozel okula..Umarim olur da aileme yuk olmaktan kurtulurum, ekonomik ozgurlugumu kazanirim. Gorusmeden dondukten sonra blogcuumla ilgilenecegim. O zamana kadar esen kalin ^_^

11 yorum:

inferidii dedi ki...

merhabalar
öncelikle kolaylıklar diliyorum .. angel beats i bende izlemek istiyorum ama adam gibi torrent bulamadım.. eğer download edecek bir yer bulursan paylaşır mısın?? teşekkürler ve harika gün dilerimss.

kucukrukiye dedi ki...

http://hotfile.com/dl/36028672/19f5d85/Mazui_Angel_Beats_-_01v2_B1437C35.mkv.html
http://hotfile.com/dl/36037231/d35af94/Mazui_Angel_Beats_-_01_XviD633616B9.avi.html
bunlar direct download içindi
http://mazuisubs.com/torrents/Mazui_Angel_Beats_-_01v2_B1437C35.mkv.torrent
bu da torrent adresi
hayırlı indirmeler:))

kimbapsushi dedi ki...

coffee prince izledin demek!!! bana göre üstüne ne kadar film dizi izlersem izleyeyim hala romantik komedide nambır vandır kendisi, zamanında yazmıştım bir yazı hakkında. neyse hala bir umut 2. sezonunu beklemekteyim(yok öyle bişey ama). kore dizilerine başlamak sakattır, ben ilk onlarla girmiştim bu yola ve gerçekten ömrümü yemişti. uyku ve sosyal hayat sıfırdı resmen. cp'nin japon versiyonu yapılcak deniyordu bir ara ancak söylenti olarak kaldı, gerçi yaparlarsa sevmeyeceğime eminim zaten. orijinali iyidir, çok severim, pek çok kez izledim hala da izlememek için zor tutuyorum kendimi.

kucukrukiye dedi ki...

yaa işim başımdan aşkın yoksa neler neler yazıcam coffee prince hakkında..
o nasıl bir rol yapmaktır,sanki adamlar cidden yaşamış da şans eseri kameraya çekilmiş gibi..hastası oldum,bayıldım, delirdim dizi için..
ifade edemiyorum kendimi ama:))
açıp açıp şimdiden bazı sahnelerini izlemeye başladım bile..
tadı damağımda kaldı resmen!!devamını istiyorum..ya da en azından aynı ikiliyi bir dizide daha istiyorum..filmini yapsınlar mesela aynı ekip bi daha baştan izleyelim..
evet doyamadım -_-;

kimbapsushi dedi ki...

kore yapımlarını samimiyetlerinden dolayı seviyorum en çok. japon dizilerini de çok severim, ama kdramaların üstüne tanımam. sen zaten en iyilerinden biriyle başlamışsın. ben de aşık olmuştum yıl olcak izleyeli hala yerine sevemem :P my name is kim sam soon vardır o da güzeldir mesela. cp tarzında biraz, tavsiye edebilirim. madem yeni başladın kdramalara, dram seviyorsan aslında sevmesen bile i'm sorry i love you'yu (mianhada saranghanda) mutlaka izlemelisin. bu dizilerle ilgili de yazmıştım bir şeyler bloga.

inferidii dedi ki...

download başladı... arigatou gozaimashita:)

kimbapsushi dedi ki...

bir de devam filmi muhabbeti vardı bir ara ama başka ekiple. sonra haber çıkmadı. zaten yoon eun hye ve gong yoo'm oynamazsa anlamı yok. son bölümünde coffee princess diye bir cafe açılcaktı eun chan için, han kyul üstünde çalışıyordu hatta. ben o yüzden umutlanmıştım devamı gelir diye.

kucukrukiye dedi ki...

@inferidii
ne demek efenim maksat herkeşler anime izlesin

@kimbapsushi
bence devamını çekerler yaa(umut fakirin ekmeği) :))
kore dizilerine coffee princele bir ara vereceğim sanırım çünkü halimi hiç iyi görmüyorum. bakalım bu kararım kaç gün sürecek :))
yaa çok samimiler o yönden japon dizilerinden daha başarılı buldum..biliyorum deli gibi izleyeceğim o yüzden indirmemeye karar verdim..yaza arşivleyip sabahlara kadar gözlerim yerinden çıkana kadar izlicem ama önce mezuniyet:))
bu diziler animeler yüzünden mezun atmeyecekler valla:))

Berre dedi ki...

Rukiye, Gong Yoo'nun diğer dizilerine de bir göz at. Hello My Teacher mesela. Adam aynı dediğin gibi, yaşıyormuş da, öylesine kameraya alınmış gibi ^^

Karşısındaki kıza öyle bir bakışı var, "bu adam hakikaten aşık olmalı" diyorsun.

Yeni dizi çeksin artık ^^

Ders çalışırken masamın görüntüsünü çekmeyi ben de pek severim. Yığınla fotoğraf kayıtlı öyle bilgisayarda ^^' Senin masan derli toplu ama epey :P

Vizen güzel geçmiştir umarım ^^ Gerçi sen çalışkan kızsın, güzel geçmiştir tabii :P

kucukrukiye dedi ki...

berrecim hic sorma valla pek bi kotu gecti. hoca saolsun pek bi zor sormus. sinav esnasinda da kopya cekelim diye disari cikti, ama ben bu konuda pek bi beceriksizim..elim ayagim birbirine girdi:))ne kopya cekebildim ne sorulari yapabildim..
kore dizilerine gelinceeee..
sanirim coffee princei bu kadar candan yapan en onemli faktorlerden biri gong yoo. ben izlemeden once abartiyorlar canim bu ne gong yoo cilginligi diyordum ama haklilarmis(aynisini kat-tun icin de demistim)
onun diger dizilerini filan da izlemek isterim tabii ama sanirim bir sureligine ara veriyorum dizi olayina...
kismet :))
yeni animeler basladi bir sure onlarla ilgileneyim..

ser_min dedi ki...

İlkler çok zor bende ilk kez staj başvurusu yapacağım zaman çok garip hissetmiştim. Ama insan sonra alışıyor. inşallah istediğim gibi olur dostum. Sınavlarınıda verir. püskülü soldan sağa atarsın(ya da sağdan sola emin değilim) neyse kep havalarda uçar. Bende uzun zamandır anime izlemiyorum. Bu pazar sınavıda atlatim tam rahat kafa izleyeceğim ;)