9 Şubat 2010 Salı

one pound gospel


Bitirdim uzerinden de kac gun gecti. Iki kelam yazmadim One Pound Gospel hakkinda. Ben nasil olur da boyle sirin mi sirin diziyi bu gune kadar izlememis olurum. Ne kaddar ayip!!! Buzzer Beat’ten sonra da boyle dusunmustum. Ama konu sasirtti beni. Sporlu diye on yargiyla yaklastim. Uzun zamandir yuzumde kocamaaan bi gulumsemeyle dizi izlememistim. Yamada tarou’da da guldum ama bu cok ayri sekerdi ya!! Hatanaka Kousaku karakteri gercekten de manga karakteriydi ve Kame nasil da altindan kalkmis. Yok yok ben karar verdim bu diziden sonra ben bu cocugu bayaa bi seviyorum. Izledigim hangi dizisi varsa hepsinde super. Ilk dizilerinde Gokusen ve Nobuta (benim izledigim en azindan) ayni tur cool karakterleri canlandirdigi icin rol yapamiyo, kendini oynuyor diye dusunmustum ama bu fikir yavas yavas Sapuri ile degismeye basladi…Veee One Pound of Gospel’le oyunculuguna saygim bin kat artti.


(Spor salonu tayfasindan Ueda'yi canlandiran abiyi de severim ben..adina bakmaya usendim)

Konuyu anlatayim biraz. (Bu arada Janoomma screenshotlarini sevdim ve save ettim,iznini almadim ama her sey Kame icin :P) Hatanaka Kousaku cok obur, kendini yemek konusunda asla tutamayan,7/24 yemek yiyebilecek kapasitede iradesiz bir tuysiklet bokscudur. Skorlari cok da iyi degildir ama spor salonunun kendini boksa adamis bayan yineticisi ondan umutludur ve onda eski sampiyonlarinin izlerini gorur. Yine bir mac oncesi zayiflama surecinde, Hatanaka susuzluktan ve yorgunluktan yorgun dusmusken bir rahibe ona yardim eder. Rahibe Angela’yi o kafayla Hz. Meryem sanan Hatanaka ona aninda asik olur. Ve o andan sonra da boks icin bir amaci vardir. Rahibe Angela’nin kalbini kazanmak…

Cok buyuk bir olay orgusu yok ama karakterlerle yurumus gitmis dizi. Hatanaka’nin yuz mimikleri, spor salonundaki diger dovusculerle olan iliskiler…Hepsi cok guzeldi. E bitis muzigi zaten Kat-tun’dan Lips!! Cook seviyorum o sarkiyi. Telefonum bilem oyle caliyor, sirf birileri ararsa dinlemis olayim diye.




Anneme birazini izlettim de “Ay ay ne seker cocuk, dur ben de senle izleyeyim” dedi kendisi. Yarisini zaten turkce altyazi ile izlemistim. Simdi annemle bird aha izlemek istiyorum ^-^

Siz de izleyin ya bence.Hatta cok begenin arkadaslarinizla bi daha izleyin. Seneye de yapacak isiniz yokken bi daha izleyin. Ben oyle yapacagim sanirim.Ehehe!!

(Vee mutlu sooon!!)

Bu aksam Yama Nade’yi indireyim yarin onu izleyeyim! A daha Kami no Shizuku’nun torrentlerini bulacagim. Cok is var cook :)

3 yorum:

Janoomma dedi ki...

Süper, süper , süper dizi!
Hele Kame'nin o sevimli mimikleri yok mu... Her bölümü ağzım kulaklarımda izlemiştim :D

Fato dedi ki...

hehe gerçekten çok güsel dizi yaa :D Gülmekten öldüm :D Finalde çok güseldi beee :D İnsanın keyfini yerine getirebilecek süper bi dizi :)

kucukrukiye dedi ki...

evet evet evet!! ve neden bu kadar unlu degil. Ben hotaru no hikari kadar sevdim bunu, gerci oburu de cok unlu degil. sevimlilik seviyesi one pound gospelle yarismasina ragmen. E biz tanitacagiz ki izlensin degil mi :))