17 Şubat 2010 Çarşamba

kimi ni todoke 19 (fecii spoiler icerir aman deyim dikkat)




Kimi ni Todoke’yi de cok sevdigim halde sadece tanitimini yapip birakmis olmamin sacma oldugunu dusundum. Ve bolumlerden de bahsedeyim bundan sonra dedim.Biraz gec oldu ama… Artik bundan sonrasini yakalariz.


(bu arada Tohru-niichan da yere bakan yurek yakanmis hani)

(ama dedigim gibi Kazehaya bi ayri benim icin)
Bu hafta 19. Bolumunu izledik serinin. Bolumun adi “Ruya”. Sadako Yano ile beraber Chizuru ‘nun evinde gece kalmaya gider ve bu yuzden oldukca heyecanlidir. Fakat Chizu Ryu’nun ona “onumuzdeki iki gun evime gelme” demesi nedeniyle oldukca bozulmustur. Yano-chin’in onerisi uzerine kalkip Ryu’lara giderler. Aslinda Ryu’nun huysuzlugunun nedeni Chizu’nun hoslandigi aabisinin o haftasonu eve donuyor olmasi ve bunu chizu’ya bir turlu soyleyememesidir. Kizlar Ryu’nun evine gittiginde evde bir parti havasi oldugunu gorurler. Bir kiz tarafindan redderilmis olan Joe’yu neselendirmek icin toplanan erkekler (tabii ki Kazehaya da buna dahil) Ryu’nun odayi isgal etmislerdir.

(Yano'nun dudaklara dikkat!!)
(uzerindekinin uyku kiyafeti oldugunun idraki ^-^')

Neyse.. Kizlar da onlarin yanina oturur. Bir ara Ryu asagi kata inerken Chizu onu takip eder, amaci hediyesini verip derdinin ne oldugunu sormaktir ama o sirada kapi acilir ve Ryu’nun aabisi Tohru iceri girer. Neseli bir karsilamadan sonra tek basina gelmedigi anlasilir. Yaninda evlenecegi sirin ablayi da getirmistir. Chizu haliyle pek bi fena olur ama caktirmaz. Durumu anlayan Kazehaya akillica bir hamleyle artik gitmeleri gerektigini soyler ve evdeki misafirler dagilirlar. Inanilmaz sekilde neseli gorunen Chizu yuzunden bizim kizlar sabaha kadar neredeyse kagit oynarlar. Sabah Chizu Ryulara Tohru’yu kutlamaya gider ve cok istemesine ragmen mini etek giymez. Onun yerine yirtik pirtik bi sweat le pantaloon giyer. Gerci zaten evlerinin kapisina gidince ben onlarin neyi oluyorun tribune girip konusmaktan vazgecer ve geri doner. Bu esnada evlerine donen Sadako ve Yano oldukca uzgundurler cunku Chizu’yu avutmak icin hic birsey yapamazlar.



(Bu Joe karakteri de pek seker ve komik..Gozler filan..)

Yan karakterlerden biri olan Chizuru’ya odaklanmalarina cok sevindim cunku onlari da Sadako ve Kazehaya kadar cok sevdim ben. Hatta Ryu’nun sessiz sakin halleri, chibi cizilmis hali filan inanilmaz sirin geliyor bana. Ayrica bence Kazehaya ile yarisacak kadar yakisikli da..(Kazehaya’nin yeri ayri ama =)) Ama gercekten cok uzuldum Chi’ye. Sen yillarca asik ol (gerci asktan ziyade hayranlik onunkisi, kesin ileriki bolumlerde Ryu’nun degerini anlayacak..ya da ben oyle umit ediyorum), yaninda evlenecegi kizi getirip senin yuregine indirsin.. bir de cok hazirliksiz yakalandi garibim. Kiyamam…

Bu bolumde bir kez daha anladim ki Kimi ni Todoke bende antidepresan etkisi yapiyor. Pamuk kivamina geliyorum izleyince. Renkler..Muzik..Cizimler..Apayri bisey.. Tesekkur ediyorum yapanlara burden.. Elleriniz dert gormesin=)

Bir de kendimi tutamayip cok fazla screenshot aldim. Olsun canim saolsun…

(Vee acip acip tekrar izledigim sahne..bence bu kadar sirin olmak zorunda degillerdi. Beni oldurmek mi istiyolar..Nyaaaa!!-salak japanese fan cigligi-)

2 yorum:

âyine dedi ki...

ahh yeni izleyebildim, nasıl üzüldüm ama yaa, chizuru'ya yazık değil mi, oturup onun yerine ağlayasım var, şahane bölümdü ve hepsi yine çooook tatlıydı :d

kucukrukiye dedi ki...

hic sorma valla,hepsinin hali ayri uzucu..
bu arada mangayi yakalamaya yaklasti valla..bitirmeseler bari 0_o"