24 Şubat 2010 Çarşamba

kimi ni todoke 20 (spoiler alert!!)

Bohuhuuhuu..Salya sumuk aglarken hemencecik yazivereyim dedim Kimi ni todoke’yi de! Ben gidip gercekten birinci agizdan bu animeyi yapanlara tesekkur etmek istiyorum. Ne sinir kaldi ne bisey!Ayy canlarim! (Bu noktadan sonra spoiler icerir..Sonra kizmaca darilmaca yok)

Bildiginiz gibi Chizu-chan Ryu’nun abisinin evleniyor oldugunu duyunca bi fena omustu ama caktirmamisti. Hatta Sawako ve Yano’nun daha kotu etkilendigini bile soyleyebiliriz. Chizu Ryu ile arasi bozuk olmasina ragmen gecenin bi vakti Ryu’nun uzerinde Baseball Freak yazan hediyesini vermek icin Ryulara gider. Ryu da karizmatik karizmatik evin onunde onu beklemektedir.

Gec kaldin abim coktan gitti, ayrica islerin boyle olmasina sevindim, icim rahatladi temali bir konusma yapmalarindan sonra Chizu acayip sinirlenip hediyeyi Ryu’nun kafasina calar. Kosa kosa eve doner.

Sabahinda da okulda Ryu’nun yuzune bakmaz. O sirada bizim yano-chin ve sawako ikilisi inanilmaz bir depresyon modundadirlar. “Ne ise yariyoruz ki biz!Hallahim olsem de kurtulsam!” gibi, arkadaslarina yardim edemedikleri icin cok uzgundurler.

Ama tabii ki bizim seker kutumuz, sabah sekerimiz Kazehaya gelir onlara moral verir.

“Inanilmaz guzel laflar soylemenize gerek yok, yaninda olmaniz Chizu’ya yeter” der. Ve Sawako ile birlikte beni de bir defa kendine hayran birakir.

Ogle arasinda Chizu yine Ryu’ya bakmaz ve ekmek almak icin basar gider Ryu’nun yanindan. Ryu da canim benim sakin sakin onun pesinden gider. Merdivenlerin orda bekler, kolundan tutar hesap sorar. (hasin aabi :) )

Chizu ile bir kere daha tartisirlar. Ryu bir kere daha Chizu’nun reddedilmesini zaten coktan istedigini soyler. Biz animeyi izleyenler tabii ki neden oldugunu biliyoruz ama Chizu yanlis anlar ve cok sinirlenir. Gecen gece oraya hediye vermek icin gitmesine ragmen Ryu’nun inatla bu konu uzerinde durmasina fittirir.

Kavgayi goren bizim kizlar onun pesinden giderler. Vee en sonunda sawako dayanamaz aglamaya baslar.

Onu goren chizu da aglamaya baslar en sonunda. Bir yandan aglar bir yandan anlatir. Yani tam olmasi gerektigi gibi. Icini bir guzel doker. Yanonun yine ne kadar iyi bir dinleyici oldugunu gorduk yani! Gazi veriyor hafiften, cekilip dinliyor sonra! Grubun anasi ^-^ Ben zaten o sahnelerde- Sawakonun aglamasiyla beraber- salya sumuk basladim. Bir yandan guluyorum bi yandan burnumu siliyorum.


Ryu da kendini affettirmek icin aabiyi cagirdi. Tabii ki gidip de soylemeyecek ama..Dayanamiyor chizu’yu uzgun gormeye. Ben cok seviyorum ya Ryu’yu. Sessiz sakin durust… Tribe girmeden dan dan yapiyor istedigini…Takdir ediyorum..Aynisini Kazehaya da yapsa keske! Gerci o zaman seri hemencecik biter.



Ben mangadan da takip ediyorum da..Isler cok fena karisti kizlar..Sormayin valla!! Mangasini birebir takip etmesine ragmen her hafta bir kere daha etkilenip seviyorum Kimi ni Todoke’yi. Aman kendime geldim cidden..Clannad’a basladim. Onu da izleyeyim biraz..Yatayim da uyuyayim sonra.

9 yorum:

Ayasegawa dedi ki...

harika bir anime anti depresan gibi resmen :) Ryu çok karizmatik bir karakter bayılıyorum o soğukkanlılığına... bu arada Clannad'ı izlerken ağla ağla bi hal olmuştum ya özellikle sonlara doğru harika ama 2. sezonu Clannad After Story daha fena yapıyormuş insanı gerçi onu daha tam izleymedim çok yavaş çevrildiği için :(

Suspusningi dedi ki...

Clannad after story şu an bütün animeler arasında en yüksek puan alan tek anime! ağlamaktan felek olmuştum bi ara yine izliycem isterseniz hep beraber ağlarız o ara ahaha. ya ben Naruto izlerken bile ağlayan bir insanım çok ilginç... hepsinin üstüne kimi ni todoke iyi gidiyor ama :)

kucukrukiye dedi ki...

kimi ni todoke candir!!ya aslinda oyle duygusal olarak darmadagin anime de izlemek istememistim ama pek begendim clannad'i! bi de oradaki cocuga nedense cok guluyorum..esprileri filan komik olmus:))
henuz cok duygusal, derin bolumlere gelemedim..malum dersler :) ama bitirecegim aglaya aglaya sanirim..sulugozlulugum tuttu bu ara:)

Ayasegawa dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Ayasegawa dedi ki...

clannad'ın duygusal bölümlerde ki müzikleri daha kötü yapmıştı beni şimdi aklıma geldi içim bi fena oldu :((( birde nagisa'nın babası animede ki en harika karakterdi.

Suspusningi dedi ki...

cidden Nagisa'nın babası animedeki tek süper karakter :) "Akio furukawa fan club"

Ayasegawa dedi ki...

tomoya ile ryu'yu aynı kişi seslendiriyormuş. şimdi izlerken dikkatimi çekti myanimelist'ten baktım...

kucukrukiye dedi ki...

isim gucum olmasa da sabaha kadar izleyip bitirsem..ikinci sezonunu da izlesem..donem basinda isyanlardayim:(

âyine dedi ki...

yine çok güzel bir kimi ni todoke bölümüydü, ağlamak üzereydim ben de, yahu ne güzel yansıtıyorlar arkadaşlığı, oturup bunun için ağlanır işte off off :(