8 Şubat 2010 Pazartesi

one piece 435-436-437


One Piece izlemeden gecen bu iki haftadan sonar nasil ilac gibi geldi uc bolum anlatamam a dostlar! Abartma alti ustu bir cizgi film der dediginizi duyar gibiyim ama benim halimi ancak en sevdigi animesi filler bolumlerinden cikmis arkadaslar anlar. Zaten inanilmaz heyecanli yerinde kalmisti. Sirf her zamanki yerimde sevdicegimle izleyeyim diye tuttum kendimi izlemedim valla. Neyse yorumlarima geciyim :)


(Give Ace back!!)

Luffy en son Magellan ile karsi karsiya gelmisti. Magellan’in tehlikeli oldugunu hepimiz tahmin ettik de ben acikcasi bu kadarini beklemiyordum. Her yani zehir!! Direk vurup tekmeleyip bazukalayan Luffy’nin dovusecegi en son dusman tipi. Zaten sonu da hayirli olmadi hic. Luffy bayaa bi dayak yedi ve 437’nin sonunda yakalandi ve level 5 e yari –olu sekilde gonderildi.

(T_T)
Luffy’nin dovusu sirasinda cok fena oldum yine ben. Ben cok seviyorum onu yaa, boyle cocugum gibi bisey (yok korkmayin her zamanki halim) Dayak yedikce uzuluyorum. Zaten yine icimi burkan kafayi yere yere vurma olayini yapti yine. “Ace’I kurtarmak icin seni yenmem gerekiyorsa, ellerimi kaybetmeye raziyim” diyip Jet Bazooka yaptiginda cok cok uzuldum.

(Gitti eller!!) (Bknz alttaki resim)

Bari tek elle yapsaydi dedi Mert de ^-^. En son yenilme aninda da Magellan’in Hydra’larindan birine daldi. Icti yine butun zehiri salak. Impel Down’un doktorlarinin dedigine gore kurtulmasina imkan yokmus, oyle bir antidote yokmus..guuuyyyaaa!!! Bon Kurei onu kurtarmasini biliiiir. Zaten bahsettigimiz kisi Luffy. Ona az biraz et verin bakin neler olacak.


Bon Kurei den de bahsetmek istiyorum. Ya digger nakamalarin yoklugu ya da gercekten karakterin komikligi ve yaptiklari nedeniyle Bon Kurei en sevilen OP karakterleri listemde yukarilara tirmaniyor emin adimlarla. Garibim ne kadar uzuldu Luffy’e yardim edemeyecegim diye 435’te. Ama Magellan’I kandirma cabalari da takdire sayandi. Yine guldurdu beni aksam aksam helal sana OP. Ve daha sonra da Hannyabal kiligina girip Bunny ile MR.3 yi kurtarmasi “ Okama way rules!” diye bagirtti beni. Veee ve son olarak Level 5te ciplak bir vaziyette(kurtlar yedi hep giysilerini) Luffy’I kurtarmaya gelisindeki kararlilik…yuru be Bon kurei, sen gordugum en tatli gender-bendersin!!


(Luffy'nin takliti-Okama Bazooka^-^)

Simdi yine bekle bakalim bir hafta yeni bolumunu. Hayir meraktan mangasina baslayacagim o olacak…Biliyoruz Luffy olmeyecek, kurtulacak ama Ace’in idamina azicik kaldi. Bunlar nasil birsuru arkadas toplayip onu kurtaracaklar. Beyazsakal nerede? Nerede bu millet? Nerede bu devlet??

(Insanliktan cikti kizan aabiyi kurtaricam diye)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Allahım 500 bölüme rağmen(ki hala devam ediyor sanırsam) bu animeyi takip eden insanlara hayranım ben 25 bölümü zar zor izlerim gerçekten tutku işi şüphesiz:)

kucukrukiye dedi ki...

one piece oyle bir anime ki...dedigin gibi tutku isi. ve biliyor musun daha konu yarilanmadi bile :) rahat 1000 bolumu var! olsa da izlesem:))ehehee

Adsız dedi ki...

oy 1000 bölüm mü asla öyle bir tutku sahibi olmama kanımca tv'de yayınlanıp önüme gelse belki taş çatlasa 100 bölüm izlerim ama bilgisayarda uğraşıp 1000 bölüm mü düşenemiyorum bile helal olsun:)

kucukrukiye dedi ki...

bu bolumleri arsivlemek..psikopat gibi acip arada sevilen sahneleri izlemek:))
evet sanirim biraz sapkinlik var bende:))