24 Şubat 2010 Çarşamba

one piece 438-439



(Ama yani bakar misiniz sunlarin sirinligine!!Simdi bu Luffy sevilmez de ne yapilir!!)

Aman yarebbim. Donemim fazla hizli basladi! Animelerim aldi baslarini gidiyor. Uclarindan yakalayip izleyebiliyorum onlara da yorum yazacak takatim kalmiyor. Ama yoook One Piece’ime biraz bir sey yazmazsam gece ruyalarima Gol. D. Roger’in hayaleri girer valla.

438-439. bolumler yayinlandi son yazdigimdan beri. En son Luffy cigim bir dunya zehri yedikten sonra yakalanip hapse atilmisti. Bon Crey de onu kurtarmak icin turlu dumenler yapmisti. 438de kurtariyor gercekten ama zaten kendisi de olmus biymis durumda. Ivan-san’in Luffy’ I kurtarabilecek tek kisi oldugunu dusundugunden Luffy’yi kizak gibi bir seyde ceke ceke mahkumlara Ivan-san’I soruyor. Biri ormanlik bir yerde garip bir adami gordugunu soyluyor fakat orasinin aslinda kurtlarin yuvasi oldugunu goruyoruz. Bon-chan canim Bon-chan Luffy’I kurtlardan koruyum derken az kalsin yem oluyor kurtlara. O esnada Luffy uyaniyor yari olu yari diri. “Bon-chan’I birakin huleeeeyyynnn!!” diye bagiraraktan bir Will koyuyor ki haliyle ne kurt kaliyor ne bisey. Kendi de bayiliyor. Ama bunlari bayginken garip bir hatun buluyor ve bir yere goturuyor.

Bon-chan uyandiginda kendini Okama cennetinde buluyor. Butun herkes ozgur, iciyorlar egleniyorlar sarki soyluyorlar filan. Bir bar havasinda… O esnada sahnede bi sapik beliriyor..Ivan-san!! Inanilmaz iri, inanilmaz cirkin-komik (OP izleyenler bu garip sifati anlar diye umut ediyorum).. Bon-chan’a durumu sahnede sarkiyla ve showuyle ozetliyor. Bulunduklari yer Impel down Kat 5.5, New Kama dunyasi. Ne esaret var, ne cinsiyet gibi sinirlar. Herkes ozgur herkes mutlu!

Ivan-san’in ozellikleri gosteren bir kac olaydan sonra Bon-chan tabii Luffy ‘yi soruyor. Ivan-san 10 saat once zaten Luffy’nin tedaviye baslamis ama bu cok acimasiz bir tedavi. Luffy 10 saattir bagiriyormus. Zaten izlerken de bir fena oldum. Luffy simdiye kadar acidan neredeyse hic bagirmamisti bu kadar. Sadece bir kac olayda (tayfanin dagilmasi gibi) fena aglayip basini yerlere vurmustu. Kardesim gibi sevdigim icin cocukcegizi, icim parcalandi valla. Bon-chan’in da!! Luffy’nin tedavisi iki gun surecekmis. Bu arada gercekten tam iki gun surerse Ace’in idamini kaciriyor. Luffy’nin o yuzden her zamanki inanilmaz iyilesme gucunu ve gazini kullanip derhal ayaga kalkmasi lazim ki hem bizim hem Bon-chan’in ici ferahlasin.

Dun internette bakinirken Bon-chan’in asagidaki figurunu gordum! Benim olmali bu figur!! Odamda olmali..Her sabah ona bakip gulumsemeliyim!Manyak miyim neyim ya! (evet oyleyim) ama ne yapayim kalbimi fena fethetti Bon-chan bu son yaptiklariyla! Bi Okama’ya bu kadar baglanacagimi hic dusunmezdim (Okama gender-bender gibi bisey biliyorsunuz)..

Aah aah! OP anlatilmaz yasanir. Herkesin bu hissi benimle paylasmasini isterim. Yani 10 yildir devam ediyorsa bir seri ve hala bir numaraysa..Iyidir sanki..Di mi?? ^-^

2 yorum:

Captain Caveman dedi ki...

Süper anime ama biraz uzun olmuş. Ben daha 35. bölümdeyim : )

Nanda!!

kucukrukiye dedi ki...

daha yarilanmadi bile:)
sanirim 50 yasima kadar one piece izleyecegim.
Sen de izle izle..hastasi oliceksin

Gomu gomu nooooo....