27 Şubat 2010 Cumartesi

Naohito Fujiki..sweet..hotaru no hikari

Evet biliyorum Hotaru no Hikari'nin tanitimin daha once yaptim. Ama youtube'da bu videoyu gorunce tekrar ne kadar sevdigimi aladim ve paylasayim dedim.

Naohito-san'i ne kadar sevdigimi soylemis miydim :) Kesin soylemisimdir. Hem oyunculugunu cok seviyorum,hem sarkilarini...Buna benzer neseli, insani rahatlatan sarkilari var..

Aaa ondan bahsetmisken bu videoyu koymazsam da catlarim..Lutfen sonuna kadar izleyin..Sonunda onunla beraber sarki soyleyen fanlarini gorunce agliyor.(^-^) Caaaniiiimm...Ehehee

Oyle bi t-shirt bi kot ile konsere cikiyor genellikle. Ama durum tabii ki turnelerindeki konserlerinde farkli. Kat-tun'unkiler kadar muhtesem akilalmaz showlar yapmasa da yine de bir seyler hazirliyor :) Zaten neredeyse 40 yasinda fazla da bisey beklememek lazim.. Ama ama karisiyla cocuguyla mutlu sakin bir hayat yasiyor..Arada da dizilerde oynayip sarki soyluyor. Cok sirin degil mi?

4 yorum:

ser_min dedi ki...

Kuchiki amanin ya ben zaten karşımda birinin gözleri dolsun dayanamam :( Nasılda duygulanmış zaten ışıklar ilk açıldığında suratının aldığı ifadeden belliydi. Sanki kendisi hala inanamamakta. Çocuğu çok şanslı böyle bir babası olduğu için bence. Hiç tanımadan iyi niyetlerimin daima yanında olacağı bir insan olucak yani. Fujiki amca gambare!!! :D

kucukrukiye dedi ki...

di mi di mi kesinlikle katiliyorum sana...ben bir kac dizisini filan izledim..yetenekli de..nedense asiri bi sempatim var kendisine:))

ser_min dedi ki...

Artık benimde var bende bakayım bari bir kaç dizisine ama dram dayanamam bu adama komedi çok yakışmış bence!! :)

kucukrukiye dedi ki...

yaa hotaruya "tekerlek kadin?, kaplumbaga kadin?" filan degi yerlere ben hala guluyorum.
boyle komik olayim demeden komik olan insanlara bayilirim zaten. mudur karakteri tam da oyle...
ay ben bi daha izleyeyim bu diziyi en azindan 2x ile izleyeyim.ozlemisim bazi sahnelerini..
hele hele sonunu cok guzel baglamislar:)