21 Mart 2010 Pazar

azcik mizmizlansam icim rahatlar mi?


Pazar gunlerinin daha eglenceli ve mutlu gecmesi gerekmez mi??Bu sabahtan beri nedense bir daralti hissediyorum. Carsamba gunu teslim etmem gereken projeye henuz baslamamis olmam buna neden olabilir. Bir de tabii yuksek lisans sonucumun yarin aciklaniyor olmasi da etkin olabilir.

Basvurular, bilim sinavi, mulakat darken, beni kabul edeceklerine olan inancim yavas yavas silindi. Kendimi en kotusune hazirliyorum simdi. 6 kisilik kontenjana 7 kisi basvurunca ne kadar da sevinmistim. Ama aday sayisi az olunca hocalarimiz 6 kisi degil daha az kisi alacaklarini soylediler. Basvuranlar arasinda cidden cok saglam insanlar. 5i bizim okuldan, biri marmara’da arastirma gorevlisiymis. Biri ogretmen…Benim hala bir ales sonucum bile yok..Oooff!! Kalbim gupgup atiyor (dokidoki=))Bu heyecanla yapmam gereken islere de odaklanamiyorum.

Halbuki Cuma ne guzel baslamisti haftasonu. Arkadaslarim yeni eve ilk defa misafir oldular. Ispanyol arkadaslar da vardi. Yedik, ictik, muhabbet ettik. Oradan Taksim…

Cumartesi de odevle gecti. Simdi yine calismam gerekiyor. Ama bir seyler izleyesim de var. Ev ahalisi hala uyuyor. Kahvalti yapmadim daha…Amaaan!Hic sevmedim ben bu Pazar’i

Luxor gibi bos bos kaloriferin uzerinde uyumak istiyorum. Ya da en guzeli dersime baslayayim, az biraz yapip YamaNade izleyeyim. O da bitmis sanirim. Ingilizce altyazilarini GiriGiri subs biraz yavastan aliyor sanirim. Ben de inat edip internetten izlemiyorum. Bugun 7. bolumu izleyim bari. Sonra da eglenceli bir anime bulayim kendime.

3 yorum:

Berre dedi ki...

Marmara'da araştırma görevlisi olanı senin için bulup yolunu filan kesebilirim :P

Berre dedi ki...

Ales'i de büyütme gözünde sakın. O kadar kolay bir sınav ki, bana 4 yıl önceki ÖSS bilgilerim yetmişti :)

kucukrukiye dedi ki...

:)) yarin belli olacak ak mi kara mi bakalim..cooook heyecanliyim anlatamam.
alesten de sinav oldugu icin korkuyorum.sinav stresini haaala daha yenemedim.kafa duruveriyor:)