11 Mart 2010 Perşembe

kimi ni todoke 23 (ne var ne yok anlattim yine, izlemeyenler okumayin bence :))


Bu haftaki Kimi ni Todoke ozetine baslamadan once size kotu bir haberim var sevgili Kimi ni Todoke severler. Mangasi devam ediyor diye seri de devam edecek sananlardansaniz(benim gibi) yaniliyorsunuz. Seri 3 hafta sonra 25. Bolumuyle son bulacakmis. (T_T) Mangaya su anda sadik ilerliyor o yuzden nasil bitirecekler merak ediyorum cok. 3 bolumde neyi nasil toparlayacaklar acaba?? Huzunlendim biraz. 3 tanecik daha izleyebilecegiz sadece… Neyse bu kotu haberden sonra ozete gelebilirim.
Genclerin sinavlari bitmistir ve kis tatili gelip catmistir. Tabii ki kis tatiliyle birlikte Christmas da. Okulun son gunlerinde Chizu ile Ryu barisir, Chizu da eski neseli haline doner. Taa ki notlar aciklanana kadar. Sawako’nun onun icin hazirladigi ozel notlarina ragmen sinavlardan basarisiz olan Chizu oldukca uzulur. Hem sinavlari kotu gecenleri neselendirmek hem de yilbasini beraber kutlamak icin bir parti duzenlenmesine karar verilir.


Kazehaya sinifin bir kosesine gelenlerin isimlerini yazmasi icin bir kagit asar. Herkesle birlikte yeni yili kutlamak konusunda –tabii ki- cok heyecanlanan Sadako anne babasina sormadan o kagida ismini yazamaz. Sawako kagidin onunde durup dusunurken, sinifa Kazehaya girer ve Sawako’yu bir kez daha ayri cagirir.

Gitmek istedigini soyleyen Sawako ne yazik ki evde ailesinin yilbasini nasil dortgozle bekledigini gorunce bu olaydan onlara bahsedemez. Ertesi gun de Yano ve chizu icin hazirladigi hediyelerini onlara verir ve partiye gelemeyecegini soyler. Bu duruma tabii ki Kazehaya da bir ayri uzulur.

Yilbasinda ise ailesiyle yemek yiyen Sadako’ya bir telefon gelir. Telefonun ucunda Chizu vardir. Onsuz ortamin tat vermedigini soyler. Yano ile konustuktan sonra iyice uzulen Sadako, telefon Kazehaya’ya gecince artik dayanamaz ve aglamaya baslar.

Onun konusamayacagini anlayan annesi telefonu alir ve Kazehaya ile konusur. Bu arada babasi Sadako’ya yilbasi hediyesi olan telefonunu verir. Sadako telefonun alir, hazirlandigi gibi evden cikar ve parti yerine dogru kosmaya baslar. Ne yazik ki parti bitmistir fakat Kazehaya hala Sadako’yu bir umut beklemektedir. (Canim beniiiim!) Kazehaya Sadako’ya hediyesini verir (bir telefon susu) Sadako da ona bir bel isiticisi verir hediye olarak (Aslinda Kazehaya icin cok seker bir bere ormustu, ama babasi yanlislikla ona ordugunu sanip uzerine yatti, Sawako da garibim babasina ordugu hediyeyi Kazehaya’ya vermek zorunda kaldi)

Bolumun sonunda Sadako Kazehaya’nin numarasini telefonundaki ilk numara olarak kaydeder ve bir guzel Christmas’li bolum de boylelikle biteeeer.

Bu bolum, manga da benim en sevidigm chapterlar arasindaydi. Cok mutlu oldum sonunda. Ozellikle gecen hafta hic gorunmeyen Kazehaya’nin boy gostermesi, Ryu ile chizu’nun aralarinin duzelmesi, Genci ciftimizin iliskilerinin bir adim daha ilerlemesi guzel gelismelerdi. Artik tekrar tekrar butun karakterleri ne kadar sevdigimi, muziklerine cizimlerine bayildigimi soylemeyecegim. Ama gercekten mutlu ediyor beni Kimi ni Todoke izlemek. Bitecek olmasinin huznu simdiden coktu valla.

Bu arada 23. Bolumde cok guzel seyler olacak gibi gorunuyor. Bolumun adi “Futari” yani “iki kisi-ikimiz” Preview’a baktiysaniz bir randevu tarzi bir seyin oldugunu gorursunuz. Hem bir an once haftaya olsun istiyorum, hem de istemiyorum…Iyice kafam karisti benim.

14 yorum:

ser_min dedi ki...

Muahahaha bu ne şans bende şimdi bu chapterdan yeni geçtim. Şuan 25'i okuyorum. Chizu ile ryuu'nun abisi arasında ki sevginin chizu'nun karşılıksız aşkı gözlerime yaşları doldurmuştu. Neyseki düzeldi şu aralar. Ah ah gözlerim nasıl acıyor bir bilsen. Pc başında biran önce var olan chapterları okuyup animesine geçim diye uğraşıyorum. Bu arada daldım bloguna bakalım bakalım neler var :D

kucukrukiye dedi ki...

beğenirsin umarım..manga cok fena ilerliyor. mangafox 3 chapter geriden geliyor yalnız. mangareaderda sanırım 39a kadar var.
spoiler vermeyeyim oku bence.
ama animesinin 3 bölüm sonra bitecek olması...ühühüüü
güzel şeyler çabuk biter derler.

ser_min dedi ki...

Okudum okudum bitirdim. Şimdi yeni chapterları beklemesi var. Gerçi confess'den sonra dayanamadım çevrilmemiş haline baktım içim rahat etti. Animesinede başlayacağım inş ;)

kucukrukiye dedi ki...

bir ara inanilmaz yavas ceviriyorlardi. artik ceviren grup degisti sanirim hizlandilar.okuduysan soyleyeyim anime eger konuyu degistirmezlerse sevgililer gunu civari bitecek. ne olacak bilmiyorum..

âyine dedi ki...

ama nasıl biter bu, bitemez, nasıl olacak ki şimdi, üç bölümde neyi topralayacaklar :s bu bölüm güzeldi ama :d

kucukrukiye dedi ki...

bitmez bence bitemeeezz T_T
bu kadar tutulmus bir animeyi orta yerinde birakacak halleri yok..-diye dusunuyorum ben nacizane:))

esma-chan dedi ki...

sempaii!^__^
anoo, bu bölüm 22 değil mi? evet bu 22. bölüm 23 ü biraz önce izledim:)

bitmesin yaa..T_T..bitmesin.

kucukrukiye dedi ki...

esma-chaaaan, irasshai :))
hontou daa!! 23.bolum bu hafta geldi. ben de dun izledim ama daha yazamadim odevlerden (yalan cuma aksami olmasindan)usenmezsem bu aksam screenshot alip yazacagim yine neler oldu neler bitti.
bu arada 23. bolumde biraz yavastan almadilar mi sence de??e bitiyo bunlar hala tapinaga gidecekler..

esma-chan dedi ki...

hiç sorma ben de ödevlerden dolayı dün akşam yeni kore dizisine falan başladım:D
vallahi ben mangasına hiç bakmadım daha neler olacak bilmiyorum ama gerçekten 23. bölüm çok yavaştı, sonlara kadar hiçbişey olmadı nerdeyse..hatta ben başlarda şey sandım hani animelerin yarısında olayların özeti gibi bi bölüm yaparlar ya bu da onun gibi bişey olucak sandım o derece olaysızdı. haa ama bi de umut verici bişey vardı 23te, ayane chan "millet dalga geçmesin daha bunun sevgililer günü var daha ne olaylar olacak" tarzında bişeyler söyledi, sanki devam edecekmşi gibi ama bilemiyorum tabi olaylar nası gelişiyo hadi hayırlısı:))

esma-chan dedi ki...

screenshottaki Ryu ya bayıldım..çok karizmatik çıkmış<3
bi de sawako nun kendisini yaratık gibi çizmesi ahaha

kucukrukiye dedi ki...

ryu her zaman karizmatik (chibi hali degil tamam kabul ^-^)
-anime karakterlerine asik olma sendromu-+-animedekileri gercek sanma sendromu-
bknz;"karizmatik cikmis"-by esma-chan
"nobu saclarini mi kestirmis"-by kuchikirukia

esma-chan dedi ki...

ahahahah(histerik kahkahalar)..
>.> montu da çok yakışmış onu da söyliyim.

kucukrukiye dedi ki...

uuuff 21.bolumdeki hallerine hasta olmustum..
chizuya "seni avutmami ister misin"demeler filan:))

Adsız dedi ki...

kazehaya'nın montuna ve telefonuna hasta oldum^-^

pc'de araştırıyom.bi bulsam alacam o telefonu....:D:D:D:D