6 Ocak 2010 Çarşamba

Bleach 252




Her ne kadar odev filan yapmam gerekiyorsa da yeni Bleach bolumu once gelir diyip 252. bolumu az once izledik. Artik bitsin dedigimiz filler bolumler neyse ki sona erecege benziyor. Zanpaktoulari isyana surukleyen Muramasa'nin sahibi Kouga'yi uyandirmasi ve Kouga tarafinda bogrune kilic yemesi akabinde de Byakuya'nin kendini gostermesiyle bitmisti son bolum. Bu bolumde Byakuya'nin tahmin ettigimiz gibi aslinda ailesinin onuru icin Muramasa'nin tarafina gecmis oldugunu ogrendik. Dedesinin kendisinden istedigi gibi Byakuya ailesinin basi olarak Kouga'yi aile adini kirlettigi icin oldurmek istedigini yani.
252. bolum uzun zamandan beri izledigim en iyi Bleach bolumuydu sanirim kendilerine geldiler biraz. dovus sahneleri oldukca fazla tutulmus (en sevdigimden:)). Kouga'nin 5 duyu organi uzerinde etkisi olmasi ve Byakuya'ya surekli iluzyon gostermesi heyecan katmis.

Gerci izlerken her turlu Byakuya'nin kazanacagini bilmemiz o heyecani biraz kesiyor ama..neyse diyelim. En son Byakuya'nin kimselere gostermedigi Imperial Sword'u da coook guzel olmus, yakismis cool aabimize.

Bu olay da Kouga'nin olmesiyle biter derken previewda Muramasa'nin hollow olarak dondugunu gorduk. Onu da yararsiz Ichigo bir iki bolumde dayak yiye yiye dover artik, biz de bu cok guzel baslayan ama gereksizce uzatilan filler bolumlerden kurtulup isin asli olan Aizen bolumlerine donebiliriz. Gerci Bleach bu ne yapacagi belli olmaz, bir 10 bolum Karakura Town'a donup gundelik hayattan bezdiren bolumler de verebilirler..-_-'

Hiç yorum yok: