22 Ocak 2010 Cuma

one piece 434






Luffy ve arkadaslari Minotaurus’u yendikten sonra daha ne yapacaklarina karar veremeden siddetli dovusun etkisiyle zayiflayan zemin kirilir ve Luffytachi Level 4un tam gobegine duserler. Bu arada level4’ten bir mahkum kacmaya calisir ve ters bi adama denk gelir ki bu kisinin Baroque Works’teki Crocodile’in en guclu adami olan MR. 1 lakapli Daz Bones oldugunu goruyoruz. Zavalli mahkum Level 4’un ortasinda kaynayan lavlara duser. Yine Level 4’da Magellan ve butun ekibinin Luffyleri bekledigini goruyoruz. Magellan, Luffy’nin derhal yakalanmasi icin elemanlarina level4’un giris noktalarina ve diger kritik noktalara gitme emri verir. Aslinda Level4’e hic beklenmedik bir sekilde coktan inmis olan Luffy de mutfaktan gelen yemek kokularini duymus o yone dogru kosmaya baslamistir bile, bu esnada tabii ki karsisina gelen butun ekipleri de Bon Kurei ile agir hasara ugratir. Bu haberin Magellan’a yetismesi uzun surmez ve bunu duyunca cok sinirlenen Magellan kendisi bizzat Luffy’nin karsisina cikar.




Bu bolumde bir de Shanks’in Whitebeard’a saldiri hazirligi icindeki Kaidou ile dovustugu ve onu yendigini ogreniriz. Dolayisiyla artik Marine’lerin Whitebeardla olan savasi kacinilmazdirJ

Yine inanilmaz kisa suren bi bolumdu benim icin zaten heyecanli olunca hemen bitiveriyor. Yine elimin altinda diger bolumlerin olmayisinin verdigi bir aci coktu icime bitince.Bi sonraki bolumu heyecanla bekliyorum. Ama bu bolumde ilgimi ceken Luffy’nin pek kendisi gibi davranmayisiydi. Mesela Level4’e duserken bildigimiz Luffy “Osugoooiiii, ucuyoruuuum!!” diye bagirmasi lazimdi ama diger elemanlara uyup tirsti. Tabii kizan ac, olur o kadar. Magellan’in tuvalet sahnelerine de cok guldum. Vucudunun ozelligi zehir uretmesi olan Magellan’in dolayisiyla surekli bagirsaklarinda bir hareket mevcut hatta kendi icin uretilen tahti da aslinda bir tuvaletmis. En kritik anlarda bile “Bi saniye” diyip tahtina oturup, ortulerini de cekip ihtiyacini gideriyor :).

Haftaya one piece yayinladigi siralar koyde olacagim icin indiremiyecegim ama kotu kaliteyle de olsa izleyecegim..yatcaz kalkcazyatcaz kalkcaz... ben one piece izliceeem..

Hiç yorum yok: