13 Ocak 2010 Çarşamba

bleach 253



yani artik bleach icin ne desem bos. uzun zamandir bu kadar bos zorlama bi bolum izlememistim gercekten. gittikce dibe gidiyor. gecen hafta byakuya kouga'yi bi guzel benzetmisti, bi hafta kouga sizlere omur. ama bleach'te filler bitmez. bu seferde muramasa delirdi, eskiden yedigi hollowlari bi kustu bi geri topladi sonunda arrancar tarzi birsey oldu. muramasa'nin vucudunun hollowlar tarafindan tam olarak kontrol edilmedigini anlayan orihime'nin tripleri gercekten izlerken beni 10 yas yaslandirdi. "icindeki kotuluge bir son ver, dovusme artik!" tarzi. ben de izlerken cok buyuk yemin ettim. "eger orihime muramasa'nin yanina gidip sarilip onu eski haline getirirse ben bleach'i birakiyorum" dedim. dile kolay 4 senedir bleach izliyorum ben. allahtan 3 adim kala durdu da ben de birakmak zorunda kalmadim. sonra ne mi oldu? muramasa mantar oldu... sacma sapan seyler. mantar tarzi birseye donusup oraya buraya menos grande firlatmaya basladi. tam bu ne yaa diye soylenirken allahtan guzel bir sey oldu da haftaya guzelimsi bir bolum izleyebilecegimizi anladik. soul society'den yardim geldi. zanpaktoular ve shinigamiler. altta da goruyorsunuz.
ama nooolur noolur,tite kibo, studio pierro sana sesleniyorum..artik uzatmayin su bolumleri..donun aizen'e.. reca ediyorum..(T_T)

16 yorum:

Berre dedi ki...

Ay hiçbir şey anlamadım yazdıklarından. Pek bir karışık geldi :)

Hiç Bleach izlemediğimden olsa gerek :)

kucukrukiye dedi ki...

puhahaa dogrudur. zaten bu tarz animeler kendi kavramlarini kendileri yarattigi icin izlemeyenlerin anlamasi cidden zor. zanpaktou da ne ola shinigami ne len? demissindir kesin :))
(shinigami olum tanrilari, zanpaktoular da onlarin kendilerine ozgu kiliclari, kendi kisilikleri ruhlari filan var:))
(dayanamayip anlatan ogretmen modeli)

Berre dedi ki...

Shiginami Death Note' dan tanıdıktı ^^

Evet, sen öğretmenmişsin cidden :P

kucukrukiye dedi ki...

bu konularda cenemi tutamiyorum anlatmaya basliyorum, inanilmaz tehlikeli bi insan oluyorum. arkadaslara da gina geldi zaten artik, gerci alistilar bu garip hallerime saolsunlar.

Suspusningi dedi ki...

Cidden ne saçmaydı ben de o bölümden sonra uzuycağını tahmin ederek Bleach'ten soğudum. ahaha Orihime'nin sarılcağını düşünmüştüm, demek aklın yolu bir. bir karakter bu kadar tek düze olamaz!

Buarada Blogun çok sevimli paldır küldür yazdım rahatsız etmiyorumdur umarım :)

kucukrukiye dedi ki...

ay ay aaay ne demek ne demek. basimin ustunde yerin var :))
hele bir de bleach izliyorsan daha ne olsun :))
gerci ben bi 4 bolumdur filan izlemiyorum, birikti. bu igrenc bolumlerden ciktigi mujdesini alinca izleyecegim. bitti mi ki?? ay onu bile arastirasim yok. iyice koptum bleach'ten ben...

Suspusningi dedi ki...

Malesef hala devam etmekte filler nisana kadar bitmez diyorlar ben de her hafta facebooktan fanların gönderdiği bölümleri izleme gafletinde bulunuyorum...

kucukrukiye dedi ki...

nisana kadar mi??
uhuhuuuu!! bu cok kotu bi haber. korkarim be kadar sene vefali vefali takip ettigim bleach ile yollarimin ayrilmasina neden olacak bu olay...
sevgili suspiciousninjagirl one piece, naruto filan izliyor musun??

Suspusningi dedi ki...

Malesef ben o 4 büyük anime ve mangadan sadece Gintama ve Bleach takip ediyorum. Zaten Gintamanın mangasını biz çeviriyoruz :) one piece ve narutoya başlamıştım ama bu ara vakit ayırabilceğim seriler değil özellikle one piece çok uzun bir çırpıda oturup izlersem de yıllardır takip edenlere saygısızlık edicekmişiyim gibi hissediyorum belki ondan da izlemiyorumdur bilmiyorum :)

kucukrukiye dedi ki...

ellerinizie saglik. buyuk saygim var fun-sublara. hadi biz bir sekilde ingilizce ile kurtariyoruz ama turkce izlemek isteyenler icin yaptiginiz hizmet inanilmaz bir olay:))
ben gintamaya baslayip biraktim nedense one pieceten sonra olmadi, izleyemedim. ama bir firsat daha vermek istiyorum ona.
ben one piece'e 3 ay once basladim. gecemi gunduzume katarak, vizelerime finallerime calismayarak yetistim. simdi keske yetismeseydim agirdan alsaymisim diyorum. bir hafta beklemek icin cok uzun bir sure:))

Suspusningi dedi ki...

yazın boş bi vakitim olursa ben de naruto one piece ve fma'yı bitirmek istiyorum.
(Bu arada teşekkür ederim bloglarımızı izlemeye almışsın :)

Blogun içeriği aynı benimkisi gibi olduğu için bayıldım, ben de izlediğim şeyleri şu manga blogunu açana kadar yazıyordum... Bu ara rahatsız olduğum için yazıcak zamanım olur sanırım yine devam ederim...
Valla güncele gelmek öyle bir şey malesef insana 1 hafta 1 aymış gibi geliyor bir bölüm 5dkk kadar kısa geliyor :D

kucukrukiye dedi ki...

gecmis olsun umarim ciddi bir problem degildir..
Bloglarin cok sirin ama itiraf etmeliyim figurlerine bayyildim. benim internette bir problem var her zaman bloglara yorum yazamiyorum. seninkinde baya bi ugrastim yorumumu gonderemedim.
siparis uzerine figur getirebiliyor musun diye soracaktim..burdan da sormus oldum:)
ben de bayiliyorum figurlere henuz 3 tanecik olsa da...
gelistirmek isterim cok..
bu arada naruto one piece gozunde buyuyorsa fma brotherhooda basla derim. ilk seriden daha iyi gidiyor..supper diyebilirim.

Suspusningi dedi ki...

fma'yı öneriyorlar ilk olarak zaten madem öyle ona başlarım :)

nisan gibi japonya'ya gidebilirim o zaman sipariş üzerine getirebilirim yine de sen ne istediğini bana söylersen bulmaya çalışırım.Genelde hiç bir figür özellikle 1/8 pvc figürleri stokta kalmıyor olsa bile abartılmış fiyatlara satıyolar nerdeyse gümrükten bile geçmeyecek fiyatlara o zaman da internetten almanın hiç bir anlamı yok.

kucukrukiye dedi ki...

bir one piece figurunden gayri yok bir istegim :D
luffy olur, chopper olur,yan karakterlerden bile olur.
japonya'ya gidecek olursan gitmeden ayrintili konusuruz zaten. oyle bir durum olacaksa yuklu bir siparis vermek isterim amma tabii sana problem olur getirmek..neyse. bilemedim simdi:))

Suspusningi dedi ki...

yok ben bariz birşekilde figür almaya ve gezmeye gidicem gidersem. Kaliteli One piece figürleri bulursam resimlerini atarım sonra getirtirim :)
japonya'ya gitmeden zaten bir kaç kişiden sipariş alıcam boş bir valizle gitmeyi düşünüyorum ondan dolayı rahat olabilirsin :)

kucukrukiye dedi ki...

ne kadar sansli bir insansiiin!! japonya'ya gidemeyen biz garipler icin de gez. akihabaraya git ne biliim karaoke yap. bize figur al:))

aslinda aklimda bir seri var. en son filmi olan strong world icin cikan yeni figurler o kadar guzel ki anlatamam. butun karakterleri cok basarili yapmislar.

beni kalbimden vurdular. onlardan bulabilirsen(ben sana resimlerini de gonderirim) dile benden ne dilersen:))