14 Ocak 2010 Perşembe

ne izlesem??



Malum subat tatili geliyor. Her ne kadar bazi islerim de olsa genel olarak bos olacagim ve kendimi yine dizilere ve animelere verecegim. Bir kac seri indirdim.
-buzzer beat (derhal izlendi)
- one pound of gospel
- dragon zakura
- yamada taro monogatari

Bana baska onerebileceginiz diziler var mi? gitmeden indirsem. Guzel animelerden sonra dizileri de tuketmisim gibi geliyor. Bakiyorum bakiyorum hepsini izlemisim :((
Last Friends tarzi drama ya da code blue gibi hastane dizilerini hic izlemedim..onlara da mi bi sans versem cunku basket dizisi dedigim buzzer beat beni ters koseye yatirdi.

Yeni sezon baslasa da wallflower izlesek. Bir de Mei-chan no shitsuji'de oynayan Eikura Nana'nin yeni serisi baslayacakmis, o da guzel olabilir..

9 yorum:

Fato dedi ki...

Walla dragon zakura ve yamado yu bende izlemeyi düşünüorum. Özellikle yamadoyu :) ama sende hep japon takılıosun :D Birasda koreye takıl :D Onlarında güsel yapıtları war.. :D Ben genelde kore yapımı izliorum ya daha çok tawsiye werirdim :D

kucukrukiye dedi ki...

ya sanırım benimki biraz da japoncaya aşıklık. anlayacağın üzere çok da anime izliyorum o yüzden japonca dışında bişi duyunca adaptasyon sorunum oluyor:))
japon dizilerini tüketiyim iyice koreye bi dalıcam ve muhtemelen çıkamıcam..

Fato dedi ki...

:D Ben hepsine daldım bi daha çıkamadım :) Sen bi japonyadan kurtar kendini görürüm ben seni .. :D

Berre dedi ki...

http://su-bu-o.blogspot.com/2009/09/tavsiyelik-komedi-japon-dramalar.html

Gördün mü bilmem böyle bir başlık vardı bende :)

Gerçi üzerine daha eklendi, başlığı güncellemem lazım ^^

kucukrukiye dedi ki...

yukan club dışındakileri izlemişim berre :)) gerçi my boss my heronun kore orjinal filmini izledim ama senaryo aynı diye diziyi izlemeyi düşünmüyorum.
yukan club'ı izlesem mi ki? onu da izlemezsem sırf junno'nun sa. renginden olacak:))

Berre dedi ki...

İzle tabi! Ben çevirdim :D Aşkolsun :P

İzlerken alışacaksın Junno' nun saç rengine. Hatta seveceksin ^^

kucukrukiye dedi ki...

ama cok sariii:)
ellerine saglik ceviri icin ama ben cok alistim ingilizce izlemeye, hem hard sub versiyonlari daha kolay bulunuyor. ama hard sub bulursam senin cevirinle izlemek isterim:)
e o zaman aksam basayim da sabaha insin. olleeey bir serim daha olduuu..

Berre dedi ki...

Junno' yu Bidou rolünde izleyince daha bir seveceksin :)

Benim favorim oydu o dizide. Bir de Yuri :)

kucukrukiye dedi ki...

sempatiklikte bir numara zaten o. dun kat-tun'un breaking the records dvdsini izledim. son diskte roportajlar var ya orda bi konserde yaptigina yarim saat guldum.
belki gormussundur wonderda jin'in ilk oturdugu sandalye var ya, orayi kapmis bi de triplere girmis jin gibi :) jin geliyo indiriyo bi tane bunun kafasina. cok komikler ya:)